Dé meest verse producten
Alles voor jouw feest
De rijdende winkelwagen
Geniet van onze dagspecials

24 / Oct / 2023

Kerstpakketten

Kerstpakketten

Elk kerstpakket bij Poel is met de grootste zorg samengesteld, zodat je jouw collega’s kan bedanken voor de inzet die dit jaar is geleverd.

Kerstpakketten

Kerstpakketten, hét moment om jouw collega's of medewerkers te bedanken voor hun inzet. Met onze jarenlange ervaring stellen wij, samen met jou, de mooiste pakketten samen. Een pakket waar iedere werknemer blij van wordt! 

Zelf samenstellen

Het is daarnaast mogelijk om het kerstpakket zelf samen te stellen met producten uit onze verswinkel en slijterij. Zo kan je kiezen uit diverse versproducten, brood en banket, iets lekkers uit onze slijterij, chocolade of gezonde snacks. Slagerij Overdevest zorgt al jaren voor het beste stukje vlees in onze kerstpakketten.

Kerstpakketten met logo

Naast het zelf samenstellen van het kerstpakket is het ook mogelijk items met je eigen logo toe te voegen aan het kerstpakket. Denk aan producten met logo op het etiket of bepaalde thema's die terugkomen in het kerstpakket.

Maak nu een afspraak

Kom langs om je wensen of ideeën te bespreken, dan maken we er samen iets moois van. Erna stelt al jaren met veel plezier kerstpakketten en relatiegeschenken samen en helpt jou graag verder. Neem contact met ons op voor een afspraak of geef jouw bestelling door via 071-3312550.