Dé meest verse producten
Alles voor jouw feest
De rijdende winkelwagen
Geniet van onze dagspecials

30 / Aug / 2023

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Al nagedacht over een relatiegeschenk voor u waardevolle zakenrelaties? Ook dit jaar is het mogelijk relatiegeschenken te bestellen. Zowel samengesteld door ons, als door jezelf!

Relatiegeschenken

Vergeet ook niet jouw waardevolle zakelijke relaties in het zonnetje te zetten rond de kerst. Ons team helpt jou met jarenlange ervaring aan een passend relatiegeschenk. Of je nu iets met uw bedrijfslogo wilt, verse producten uit de winkel of een combinatie. We hebben net als voorgaande jaren ook dit jaar weer ruim keuze!

Veense biertjes

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om deze pakketten helemaal zelf samen te stellen met producten uit onze verswinkel en slijterij. Denk bijvoorbeeld ook aan speciaal biertjes of Veense biertjes die wij in het assortiment hebben. Deze zijn ook perfect voor een origineel relatiegeschenk uit de regio.

Maak nu een afspraak

Kom langs om je wensen of ideeën te bespreken, dan maken we er samen iets moois van. Erna stelt al jaren met veel plezier kerstpakketten en relatiegeschenken samen en helpt je graag verder. Neem contact met ons op voor een afspraak of geef jouw bestelling door via 071-3312550.