Dé meest verse producten
Alles voor jouw feest
De rijdende winkelwagen
Geniet van onze dagspecials

24 / Oct / 2023

Vier kerst met Poel!

Vier kerst met Poel!

'All I want for Christmas is you' is weer te horen op de radio en diverse afspeellijsten. Dat kan maar een ding betekenen: Kerstmis staat voor de deur en wij denken graag mee!

Kerst thuis

Een blokje Hollandse kaas tijdens een spelletje met de familie. Een glaasje rode wijn voor bij het gourmetvlees. Kakelverse vleeswaren of een lekker glaasje verse jus d'orange bij het kerstontbijt. Stuk voor stuk boodschappen die de kerst nog gezelliger maken. Je kunt ze halen in onze verswinkel óf onze heerlijke hapjes bestellen.

Kerstpakketten

Ook dit jaar regelen wij jouw kerstpakketten om collega’s te bedanken. We hebben alvast diverse kerstpakketten samengesteld, maar dit kan natuurlijk ook geheel naar eigen inbreng. Je hebt keuze uit heel veel verschillende producten, zoals uit onze lekkere kazen of een goede wijn.

Kerstborrel

De kerstborrel is een van de gezelligste avonden op het werk. We helpen je graag bij de organisatie van deze borrelavond op kantoor. Borrelhapjes, drankjes, warme en koude snacks, buffet en cateringmedewerkers. Het is allemaal mogelijk bij Poel!

Relatiegeschenken

Kerst, het moment voor het uitdelen van relatiegeschenken. We helpen je graag bij het samenstellen van smakelijke pakketten waar jouw zakelijke relaties echt blij van worden. Het is ook mogelijk de geschenken samen met ons uit te zoeken, eventueel met logo of in het thema van jouw organisatie.

Maak nu een afspraak

Kom langs om jouw wensen of ideeën te bespreken, dan maken we er samen iets moois van. Neem contact met ons op voor een afspraak of geef jouw bestelling door via 071-3312550.