Vacatures

Kerst bij Poel

'All I want for Christmas is you' is weer te horen op de radio en diverse afspeellijsten. Dat kan maar een ding betekenen: Kerstmis staat voor de deur. Dit jaar zal het anders gaan dan andere jaren, maar dat mag de pret niet drukken. Wij bieden tal van passende mogelijkheden voor de kerst. Welke wens of welk budget u ook heeft, Poel denkt met u mee. Van kerstborrels tot kerstpakketten en van gourmetten tot feestelijk ontbijten.

Kerst thuis

Een blokje Hollandse kaas tijdens een spelletje met de familie. Een glaasje rode wijn voor bij het gourmetvlees. Kakelverse vleeswaren of een lekker glaasje verse jus d'orange bij het kerstontbijt. Stuk voor stuk boodschappen die de kerst nog gezelliger maken. Te halen in onze verswinkel.

Kerstpakketten

Ook dit jaar regelen wij uw kerstpakketten om collega’s te bedanken. Wij hebben alvast diverse kerstpakketten samengesteld, maar dit kan natuurlijk ook geheel naar eigen inbreng. Keuze uit heel veel verschillende producten, zoals uit onze lekkere kazen of een goede wijn.

Kerstontbijt

Na het succes van vorig jaar verzorgen we ook dit jaar het kerstontbijt. Samen met collega's of de familie smakelijk de feestdagen starten. Bezorgen van alle benodigheden op locatie, maar ook complete catering op locatie. Het kerstonbtijt is ook na bestelling af te halen in onze verswinkel.

Kerstborrel

De kerstborrel een van de gezelligste avonden op het werk. Wij helpen u graag bij de organisatie van deze borrelavond op kantoor. Borrelhapjes, drankjes, warme en koude snacks, buffet en cateringmedewerkers. Het is allemaal mogelijk bij Poel!

Relatiegeschenken

Kerst, het moment voor het uitdelen van relatiegeschenken. Wij helpen u graag bij het samenstellen van smakelijke pakketten waar uw zakelijke realties echt blij van worden. Het is ook mogelijk de geschenken samen met ons uit te zoeken, eventueel met logo of in thema.

Maak nu een afspraak

Kom langs om uw wensen of ideeën te bespreken, dan maken we er samen iets moois van. Neem contact met ons op voor een afspraak of geef uw bestelling door via 071-3312550. 

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden