Vacatures

Kerstpakketten

Kerstpakketten, hét moment om uw collega's of medewerkers te bedanken voor hun inzet. Met onze jarenlange ervaring stellen wij, samen met u, de mooiste pakketten samen. Een pakket waar iedere werknemer blij van wordt! 

Zelf samenstellen

Het is daarnaast mogelijk om het kerstpakket zelf samen te stellen met producten uit onze verswinkel en slijterij. Zo kunt u kiezen uit diverse versproducten, brood en banket, iets lekkers uit onze slijterij, chocolade of gezonde snacks. Slagerij Overdevest zorgt al jaren voor het beste stukje vlees in onze kerstpakketten.

Kerstpakketten met logo

Naast het zelf samenstellen van het kerstpakket is het ook mogelijk items met uw eigen logo toe te voegen aan het kerstpakket. Denk aan producten met logo op het etiket of bepaalde thema's die terugkomen in het kerstpakket.

Maak nu een afspraak

Kom langs om uw wensen of ideeën te bespreken, dan maken we er samen iets moois van. Erna stelt al jaren met veel plezier kerstpakketten en relatiegeschenken samen en helpt u graag verder. Neem contact met ons op voor een afspraak of geef uw bestelling door via 071-3312550.

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden