Zondag 20 juni is het Vaderdag. Wil jij je vader verrassen, maar weet je nog niet hoe? Wij helpen je een handje met een aantal tips én een leuke kortingsactie!

Je vader verrassen met Vaderdag

Weiznerbier voor op warme zomerdagen

Op 20 juni is het Vaderdag en laat dan nu net de zomer voor de deur staan. Zeg je zomer, dan zeg je Weiznerbieren. Is jouw (schoon)vader toevallig helemaal gek van een lekker koud Weiznerbiertje? Dan ben je bij Poel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een aantal lekkere biertjes klaarstaan. Een van die bieren is de Maisel’s Weisse. De Maisel's Weisse is een lekker fris biertje met een volle smaak van onder andere kruidnagel, vanille en limoen. Klinkt heerlijk toch?

Zelf een bierpakket samenstellen

Het is daarnaast mogelijk om zelf een bierpakket samen te stellen met de lekkerste bieren uit onze slijterij. De keuze is reuze met ruim 300 verschillende soorten bieren. Zoals de lokale bieren van Uzzewuzze, Goed Excuus, Veens Bier, Pronck en Klein Duimpje. Keuze genoeg om een speciaal pakket voor je vader samen te stellen.

Whisky actie: 10% korting

Is jouw vader meer een whiskyliefhebber? Dan is deze actie iets voor hem! Op ons ruime assortiment whisky’s ontvang je namelijk de week voor Vaderdag, van 12 t/m 19 juni, 10% korting. Een aanrader is één van de Tomintoul whisky’s. De relatief jonge whisky’s komen uit het hart van de Speyside regio van de Schotse Hooglanden, vlakbij het dorpje Tomintoul. Deze Schotse versnaperingen zijn ruim 12 tot 16 jaar oud en perfect van smaak voor de liefhebber.

Bestelling plaatsen?

Wordt jouw vader heel blij van een witbiertje, whisky of natuurlijk iets anders lekkers uit onze slijterij? Geef je bestelling door via 071-3312550 en wij zetten deze voor je klaar! Een bierpakket samenstellen is uiteraard ook mogelijk. Kom langs in onze slijterij of geef de bestelling door via het contactformulier.

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden