Vacatures

Over Van der Poel

Bent u benieuwd naar wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder en kom alles te weten over Poel uit Roelofarendsveen.

Huis-aan-huis service

In de regio Kaag en Braassem staan wij bekend als de melkboer met onze rijdende winkelwagens. Maar ook in Abbenes, Buitenkaag, Woubrugge en Rijnsaterwoude leveren wij huis-aan-huis en staan kwaliteit en service voorop.

Verswinkel

Tevens heeft Poel een verswinkel op Westeinde 13 in Roelofarendsveen waar u dagverse groenten en fruit, snijverse vleeswaren en diverse soorten brood, kaas, zuivelproducten, kruideniers- en rookwaren kunt kopen. Online overheerlijke broodjes bestellen? Het kan! Uiteraard kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven via 071-3312550.

Slijterij

Naast de verswinkel bevindt zich Poel Slijterij. Voor een uitgebreid assortiment wijn, sterke drank en een gekoeld kratje bier in de zomer bent u bij ons aan het juiste adres.

Partyservice

Zin in een feestje? Maakt het uzelf gemakkelijk met Poel Catering en bestel al uw ingrediënten online; van stoelen, tafels, tenten, koelkasten en bbq's tot drank, vlees, stokbroden en zelfs complete maaltijden. Of laat zelfs uw complete feest door ons regelen.

Versbus

Tot slot verzorgt onze Poel Wagen op diverse bedrijventerreinen in de regio Kaag en Braassem de lunch van lokale bedrijven. Warme en belegde broodjes, koek, zuivel en fruit: alles is dagelijks vers aanwezig.

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden