Vacatures

Partyservice

Zin in een feestje? Met onze partyservice wordt het een gegarandeerd succes! Vul het formulier in en geef het af in de winkel of stuur het op per e-mail. Bestel binnenkort zelfs uw ingrediënten direct online; van verhuurartikelen tot complete maaltijdpakketten. Voor de huur van artikelen gelden onze algemene voorwaarden

Voor, hoofd, na

Wij kunnen zorgen voor een keur aan heerlijk eten. Denk aan stokbrood met beleg, tapas of warme hapjes vooraf. En vervolgens een smakelijk soep- of satebuffet dat wij warm op uw feestlocatie bezorgen. Ook behoort een koud saladebuffet tot de mogelijkheden. Wij maken elke dag verse rauwkost- en fruitsalades! Toetjes, petit fours met opdruk of kwark met slagroom en vruchtjes als dessert? In samenwerking met bakkerij van Leeuwen in Rijsenhout verzorgen wij dit voor u.

 

BBQ

Wanneer u zin heeft in een bbq op een zonnige dag, bel ons gerust. Met onze partner slagerij Overdevest in Amsterdam zorgen wij voor een geslaagde zomeravond.

 

Onbezorgd feestvieren

Voor de aankleding van uw gelegenheid met tafels, stoelen, een partytent, bbq, koelkast en/of een tap bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zijn tevens altijd bereid om met onze enthousiaste medewerkers achter de bar te staan. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u onbezorgd genieten. De drankjes worden koel bezorgd en alles wat u over heeft, halen wij op het gewenste tijdstip weer op. Binnen de gemeente rekenen wij geen bezorgkosten, buiten de gemeente vragen wij een kleine vergoeding.

Last-minute...

Op het laatste moment een feestje ingelast? Wellicht zitten wij niet ruim in onze voorraad, maar bel onze partyservice op 071-3312550 en we helpen u uit de brand. Vragen? Mail ons via info@poelvers.nl

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden