Spraakwater van de maand: winterse sangria

Iedere maand een nieuwe cocktail. In de maand februari een winterse sangria. Dit drankje heeft ingrediënten die passen bij de winter, maar doet je denken aan de zomer.

Lees meer

Eet uzelf gezond en gelukkig op Blue Monday

Blue Monday, de derde maandag in januari, is door Cliff Arnall uitgeroepen tot de dag waarop wij wensen ons het minst gelukkig voelen. Maar is het waar? Poel geeft u onder het motto ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ een paar tips hoe u zich gelukkig eet op Blue Monday.

Lees meer

Boodschappen bezorgen

Op zoek naar gemak of gewoon pure noodzaak tijdens de quarantaine? Het team van Poel bezorgt graag de boodschappen bij u thuis.

Lees meer

Borrelbox

Een goed begin is het halve werk. Met de borrelbox tovert u iedere avond om in een feestje! Met keuze uit vier verschillende boxen kunt u ieder weekend genieten van een andere borrelbox.

Lees meer

Relatiegeschenken

Al nagedacht over een relatiegeschenk voor u waardevolle zakenrelaties? Ook dit jaar is het mogelijk relatiegeschenken te bestellen. Zowel samengesteld door ons, als door u zelf!

Lees meer

Feestelijke opening slijterij

De afgelopen maanden is er flink verbouwd op het Westeinde. De oude slijterij en een gedeelte van onze loods zijn omgebouwd tot een moderne slijterij waar u alles voor een feestje kunt vinden. De opening van de winkel vieren we feestelijk online via Facebook.

Lees meer

De verbouwing

Sinds 1975 is ons pand een bekend beeld als u naar het Westeinde rijdt. De grote letters Van der Poel en die blauwe deuren. Na 45 jaar is het tijd voor verandering. Bekijk hier de bouwplannen en de vorderingen. 

Lees meer
Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden