Voor een geslaagde BBQ is voorbereiding het halve werk. Daarom hebben wij de beste barbecuetips voor u op een rijtje gezet.

Barbecuetips voor pro's

  1. Steek de barbecue minstens 1 uur van tevoren aan.

  2. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel keren is niet goed.

  3. Dep gemarineerd vlees voordat u het gaat grillen goed droog.

  4. Trek vlees dat aan de barbecue kleeft nooit los. Dit gebeurt na verloop van tijd vanzelf.

  5. Houd bij het grillen van vlees op de houtskoolbarbecue de volgende volgorde aan: rundvlees, kalfs- en lamsvlees, varkensvlees, kip en voorgegaarde producten.

Hoeveel heeft u nodig?

Niets zo vervelend als te veel, of erger nog, te weinig vlees voor uw gezelschap te hebben. Poel adviseert per persoon 4 à 5 stukjes vlees of vis, 200 gram salade en 1/4 stokbrood aan te houden. Vul dit aan met wat bijgerechten en een toetje en u zit gebakken.

Alles geregeld of zelf kiezen

Liever niet nadenken over hoeveelheden en benodigdheden? Kies dan één van onze BBQ-pakketten inclusief stokbrood, sauzen, salades en servies. Precies afgestemd op het aantal eters dat u ons doorgeeft. Zelf uw selectie samenstellen kan natuurlijk ook! wij bieden een breed assortiment barbecuetoppers. Van een heerlijk sateetje tot een biefstukspies of een merquezworstje. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor sauzen, salades en stokbrood.

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden