Vacatures

Sinds 1975 is ons pand een bekend beeld als u naar het Westeinde rijdt. De grote letters Van der Poel en die blauwe deuren. Na 45 jaar is het tijd voor verandering!

Het plan

Al jaren lang kunt u bij ons terecht voor een feestje, kantine-bevoorrading, slijterij en meer. Door de jaren heen is de slijterij uit zijn jasje gegroeid. Reden om een nieuwe winkel te openen, gericht op uw gemak. Mooie grote slijterij, overzicht van ons partyverhuurassortiment, gekoelde dranken, eigenlijk alles om een feestje te organiseren.

Update maart 2020

De basis van de verbouwing is grotendeels klaar. Wellicht heeft u het al gezien? Johlexbouw heeft een nieuwe buitengevel geplaatst. De vertrouwde 'Van der Poel' letters van de oude buitengevel komen hier niet meer terug, maar blijven bewaard en verdienen later een ereplekje in de gemakswinkel. Naast de buitengevel heeft Johlexbouw ook de wanden afgetimmerd en MSE heeft de verlichting aangelegd. Na afronding van deze werkzaamheden, konden we beginnen aan de vloer. Deze is opnieuw gecoat en heeft rustig kunnen drogen. In April gaan we dan starten met het leukste onderdeel: inrichten!

Update februari 2020

We zijn begonnen! Een groot gedeelte van onze partyservice-artikelen zijn tijdelijk verhuisd naar een opslaglocatie op het Westeinde. Nu is er ruimte om te verbouwen. In februari zijn we eerst gestart met slopen. Misschien heeft u de grote puinbak wel op de stoep zien staan. Wanden, onze iconische blauwe garagedeuren en de vloer, ze zijn allemaal verdwenen. De tijdelijke wand is geplaatst tegen het stof zodat we gewoon onze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Binnenkort gaan we beginnen met het opbouwen en zullen we u hier weer verder bijpraten. 

Versspecialist Van der Poel • Westeinde 13 • 2371 AS Roelofarendsveen • Telefoon: 071-3312550 • info@poelvers.nl
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden